Çalışanlara Yönelik Tüksek Lisans Programları

Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü, İşletme Yüksek Lisans (MBA ve Modüler MBA), Yöneticiler İçin İşletme Yüksek Lisans (Executive MBA) ve Finans Yüksek Lisans (MSc in Finance) Programlarıyla kişilere çalışma hayatlarına devam ederken yüksek lisans yapma fırsatı sunmaktadır.

KOÇ’TA MBA

Koç Üniversitesi MBA Programı, 12 aylık Tam Zamanlı MBA ve 24 aylık Modüler MBA olmak üzere iki farklı program formatında yürütülmektedir.

12 aylık Tam Zamanlı MBA Programıişinden ayrılarak 1 senelik yoğun bir programa devam etmek isteyen adaylar için idealdir. Programın ikinci döneminde öğrenciler haftanın birkaç günü şirketlerde proje bazlı görevlerde yer alırlar. Öğrencilerin kariyer gelişimleri ise koçluk çalışmaları ve seminerlerle desteklenir.

24 aylık Modüler MBA Programı iş hayatıyla birlikte MBA Programına devam etmek isteyen ve/veya İstanbul dışında yaşayan adaylara uygundur. Dersler ayda bir kere Cuma, Cumartesi ve Pazar olmak üzere modül halinde gerçekleştirilmektedir.

Koç’ta MBA hakkında detaylı bilgi alın.
KOÇ’TA EMBA

Koç Üniversitesi Executive MBA Programı İngiltere’nin önde gelen gazetelerinden “Financial Times” tarafından hazırlanan ve dünya işletme programları sıralamaları arasında en çok itibar gören “Financial Times Rankings” kapsamında Dünya çapında ilk 100’e giren Türkiye’den tek üniversitedir. Koç Üniversitesi Executive MBA Programı Financial Times “Global Executive MBA Araştırması”nda 2014 yılında 78. sırada yer almaktadır. Çalışanlara yönelik olarak tasarlanmış olan programda, öğrencilere iş hayatlarını sekteye uğratmadan eğitimlerine devam etme imkânı verilmektedir.

Koç’ta EMBA hakkında detaylı bilgi alın.

KOÇ’TA FİNANS YÜKSEK LİSANSI

Koç Üniversitesi Finans Yüksek Lisans Programı 2008 yılında kurulmuştur ve finans alanında kariyerini sürdürmek isteyen orta ve üst düzey yöneticilere yönelik olarak hazırlanmıştır. Program, kamu ve özel sektör finans çalışanlarına kariyerlerine ara vermeden finansal ekonomi alanında ileri düzeyde uzmanlaşma imkânı sunmaktadır. Koç Üniversitesi Finans Yüksek Lisans Programı, dünya çapında yatırım uzmanlarını aynı çatı altında toplayan CFA Enstitüsü’nün program ortağı olarak kabul edilen Türkiye’deki ilk program olma özelliğini taşımaktadır ve Avrupa’daki 40 program ortağı arasında yer almaktadır. Programa katılan öğrenciler CFA Sınav bursu kazanma fırsatı bulmaktadır. Programın en önemli özelliği derslerde sunulan teorik ve teknik bilgilerin tamamen gerçek hayatı yansıtmasıdır. Ders içeriklerinin zenginliği ve öğretim üyelerinin kalitesi en iyi uluslararası üniversitelerin yüksek lisans programları ile eşdeğerdir.

Koç'ta Finans Yüksek Lisansı hakkında bilgi alın

İrtibat için: